De mooiste tegels voor aan de wand

Bekijk hier ons aanbod

Wandtegels

Wandtegels

Groot, klein, mat of juist glans? Een met zorg uitgekozen vloertegel geeft uw huis of werkruimte een chique en persoonlijke uitstraling. Het assortiment is zeer divers, dus kom langs en laat u inspireren.
  • Alle
  • Wandtegels

Bricklane Total Black

Bricklane Total Grey

Bricklane Total White

Bricklane Bruno

Bricklane Cemento

Bricklane Cotto

Bricklane Intonaco

Bricklane Nero

AV Beige

AV Gris

AV Marengo

Bay Antracite

Decor Bay Antracite

Bay Tortora

Decor Bay Tortora

Bay White

Decor Bay White

Car Crema

Decor Car Crema

Car Gris

Decor Car Gris

Blanco Brillo

Blanco Milk Mate

Car Blanco

Car Moka

Chic Avorio

Chic Perla

Chic Grigio

Decor Chic Grigio

Chic Tortora

Decor Chic Tortora

In Grey

In Grey Decor

In Smoke

In Noce

In Noce Decor

In Sand

Beige Mix

Craquelé Blanc

Craquelé Saona

Craquelé Ocean

Craquelé Turquoise

Chic

Dev Gris

Dev Gris Lines

Heritage Beige

Heritage Grey

Heritage Black

Kem Blanco

Kem Marfill

Kem Gris

Kem Indigo

Kem Jade

Kem Marengo

Kem Negro

Kem Perla

Metro Glans Wit

Metro Glans Creme

Metro Mat Wit

Nar Beige

Nar Beige Flower

Nar Beige Words

Pun Ivory

Pun Moon

Pun Moon Decor

Pun Silver

Rial Glans

Rial Mat

Rial Glans Lines

Rial Mat Lines

Rial Glans Cubo

Rial Mat Cubo

Wandtegels

Er bestaat geen ander soort materiaal dat zo veelzijdig is met zoveel uitstraling en tegelijkertijd voldoende comfort en gemak biedt als een vloertegel.

Door een ruime keuze aan type materiaal, kleuren en vormen is alles mogelijk om uw droom interieur te realiseren. Vloertegels zijn in het algemeen makkelijk te onderhouden, hebben een lange levensduur en bepalen vaak de uitstraling van een ruimte. De mogelijkheden met vloertegels zijn oneindig en toepasbaar voor meerdere ruimtes in uw huis. Wat uw voorkeur ook mag zijn, uw wensen zijn mogelijk met vloertegels dankzij het brede aanbod en vele opties.

Vloertegels badkamer 

Vloertegels vormen een belangrijk onderdeel voor uw badkamer. We hebben namelijk te maken met een vochtige ruimte waar andere materialen zoals hout of vloerbedekking niet voor geschikt zijn. Daarnaast kunt u met vloertegels uw badkamer volledig op maat afstemmen door de diversiteit aan kleur, materiaal en vorm waar u uit kunt kiezen. Bij iedere design bieden vloertegels alle mogelijkheden om een mooi eindresultaat te realiseren waar u trots op kunt zijn.

Vloertegels woonkamer 

De woonkamer is een centrale plek in huis waar uw familie bij elkaar komt en waar uw bezoek ontvangt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat u dat huisgevoel creëert. Woonkamer vloertegels zijn essentieel om u dat gevoel te geven. Uw woonkamer zal meer tot zijn recht komen wanneer u de juiste vloertegels kiest die aansluiten op uw gewenste interieur.

Vloertegels keuken 

Een keuken hoort hygiënisch te zijn en dit is veelal niet mogelijk zonder vloertegels. Vloertegels in de keuken zijn namelijk makkelijk te onderhouden, hebben een lange levensduur en stof, vet en vuil zijn snel schoongemaakt. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor tapijt, laminaat of vloerbedekking. Daarnaast kunt u ook verschillende design ideeën mogelijk maken omdat er veel mogelijkheden zijn aan vormen, kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen.

Bel ons op 0229-666312  en neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Onderhoud

HMK S43 Porcellanato impregneer

Voor het impregneren van dubbelhardgebakken-, porcellanato- en andere door en door gebakken tegels, voor binnen en buiten. S43 beschermt tegen intrekken van vet, vocht, olie en vuil. Vlekvorming wordt hierdoor zoveel mogelijk voorkomen, m.a.w. deze kunnen eenvoudiger verwijderd worden. S43 bouwt geen lagen op en maakt het oppervlak onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is de dagelijkse verzorging met bijvoorbeeld P15 eenvoudiger en beter uitvoerbaar. De achterblijvende silicone is niet schadelijk voor de gezondheid, daardoor ook toe te passen o.a. in keukens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?