De mooiste keramische tegels

Bekijk hier ons aanbod

Vloertegels

Vloertegels

Groot, klein, mat of juist glans? Een met zorg uitgekozen vloertegel geeft uw huis of werkruimte een chique en persoonlijke uitstraling. Het assortiment is zeer divers, dus kom langs en laat u inspireren.
  • Alle
  • NTB

Travertino Crosscut

Travertino Veincut

C-Extreme Anthracite

C-Extreme Grey

C-Extreme White

Amazonia Ash

Amazonia Natural

Amazonia Walnut

Moov Anthracite

Moov Beige

Moov Grey

Moov Ivory

Moov Moka

Terra Anthracite

Terra Grey

Terra Mud

Marne Base Chiaro

Marne Beige

Marne Tortora

Pietra Basaltina Boc

Pietra Basaltina Naturale

Bits Pearl Grey

Bits Peat Brown

Bits Pewter Smoke

Bits Pitch Black

Bits Powder Bone

Cimenti Beige

Cimenti Piano Grigio

Cimenti Piano Nudo

Cimenti Piano Olivia

Kursaal Neutral

Kursaal Pure

Kursaal Raven

Kursaal Rust

Kursaal Slate

Antic Pisa

Ass Grafite

Ass Grey

Bad Antra

Bad Marengo

Charoal Grey

Deep Grey

Light Grey

Warm Grey

Bluestone Dark

Bluestone Light

Cave Black

Clo Grafito

Coal

Con Antra

Con Beige

Con Gris

Concreta Antra

Concreta Grey

Cotton Antra

Cotton Blanco

Cotton Gris

Darkstone Grip

Darkstone Naturale

Dem Grafite

Dem Grey

Dem Smoke

Dem Taupe

Divina Carrara

Divina Marfil

Divina Onyx

Dol Dark

Dol Grey

Erm Brick Grey

Ess Gris

Vloertegels

Er bestaat geen ander soort materiaal dat zo veelzijdig is met zoveel uitstraling en tegelijkertijd voldoende comfort en gemak biedt als een vloertegel.

Door een ruime keuze aan type materiaal, kleuren en vormen is alles mogelijk om uw droom interieur te realiseren. Vloertegels zijn in het algemeen makkelijk te onderhouden, hebben een lange levensduur en bepalen vaak de uitstraling van een ruimte. De mogelijkheden met vloertegels zijn oneindig en toepasbaar voor meerdere ruimtes in uw huis. Wat uw voorkeur ook mag zijn, uw wensen zijn mogelijk met vloertegels dankzij het brede aanbod en vele opties.

Vloertegels badkamer 

Vloertegels vormen een belangrijk onderdeel voor uw badkamer. We hebben namelijk te maken met een vochtige ruimte waar andere materialen zoals hout of vloerbedekking niet voor geschikt zijn. Daarnaast kunt u met vloertegels uw badkamer volledig op maat afstemmen door de diversiteit aan kleur, materiaal en vorm waar u uit kunt kiezen. Bij iedere design bieden vloertegels alle mogelijkheden om een mooi eindresultaat te realiseren waar u trots op kunt zijn.

Vloertegels woonkamer 

De woonkamer is een centrale plek in huis waar uw familie bij elkaar komt en waar uw bezoek ontvangt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat u dat huisgevoel creëert. Woonkamer vloertegels zijn essentieel om u dat gevoel te geven. Uw woonkamer zal meer tot zijn recht komen wanneer u de juiste vloertegels kiest die aansluiten op uw gewenste interieur.

Vloertegels keuken 

Een keuken hoort hygiënisch te zijn en dit is veelal niet mogelijk zonder vloertegels. Vloertegels in de keuken zijn namelijk makkelijk te onderhouden, hebben een lange levensduur en stof, vet en vuil zijn snel schoongemaakt. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor tapijt, laminaat of vloerbedekking. Daarnaast kunt u ook verschillende design ideeën mogelijk maken omdat er veel mogelijkheden zijn aan vormen, kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen.

Bel ons op 0229-666312  en neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Onderhoud

HMK S43 Porcellanato impregneer

Voor het impregneren van dubbelhardgebakken-, porcellanato- en andere door en door gebakken tegels, voor binnen en buiten. S43 beschermt tegen intrekken van vet, vocht, olie en vuil. Vlekvorming wordt hierdoor zoveel mogelijk voorkomen, m.a.w. deze kunnen eenvoudiger verwijderd worden. S43 bouwt geen lagen op en maakt het oppervlak onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is de dagelijkse verzorging met bijvoorbeeld P15 eenvoudiger en beter uitvoerbaar. De achterblijvende silicone is niet schadelijk voor de gezondheid, daardoor ook toe te passen o.a. in keukens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?